Nema proizvoda u košarici.

Nema proizvoda u košarici.

vinarija vina zadro slider

Vinarija

Premium vina

Da bi se proizvelo vrhunsko vino, potrebno proizvesti kvalitetno grožđe...

Da bi se proizvelo vrhunsko vino, prvo je potrebno proizvesti kvalitetno grožđe u vinogradu a zatim suvremena tehnologija uz podršku stručnjaka iz oblasti enologije zatvara krug o visoko kvalitetnim vinima. Osim grožđa iz vlastitih vinograda, tvrtka Vina Zadro je uspostavila dugogodišnju kvalitetnu suradnju sa kooperantima iz okolice Domanovića, od kojih nabavlja grožđe.

Vinarija ima modernu tehnologiju i opremu od svjetski vodećih proizvođača kao što su Vaslin Bucher, TMC Padovan, Compart i Eurostar. Kapacitet vinarije iznosi 1.5 miliona litara a godišnja proizvodnja iznosi 500 tisuća litara vrhunskih i kvalitetnih vina. Fermentacija bijelih i rose vina odvija se u spremincima od Nehrđajućeg čelika, dok crvena vina fermentiraju u drvenim vinifikatorima.

Svi naši spremnici su napravljeni od hrastovine i nehrđajućeg čelika. također, ponosni smo vlasnici najveće hrastove bačve u Bosni i Hercegovini kapaciteta 16 230 litara, koja se nalazi u našem podrumu.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident. Elementum nisi quis eleifend quam adipiscing vitae proin sagittis. Viverra mauris in aliquam sem fringilla ut morbi tincidunt augue eget dolor.

V i n a Z a d r o ® D o m a n o v i ć i b b ® Č a p l j i n a
VZ

Naša ponuda vina

Vina Zadro d.o.o. Pratite nas na društvenim mrežama
Footer-grafika-vina-zadro vinarija

© 2020 Vina Zadro d.o.o. – Sva prava zadržana. Designed by : e-inzenjering Web Studio Mostar.