Nema proizvoda u košarici.

Nema proizvoda u košarici.

povijest_vinazadro-slider

Povijest

Više od vinarije

2007. vinarija ulazi u strateško partnerstvo sa tvrtkom MCI d.o.o.

Tvrtka Vina Zadro je osnovana 1996.godine kad je kupljena mala vinarija u Domanovićima od strane Hepoka, nekadašnjeg poljoprivrednog giganta Jugoslavije. Vinarija je bila porušena zbog ratnih događanja 90-tih, te većina njezine opreme je bila uništena ili ukradena. Pod novim vlasništvom, vinarija je obnovljena i nabavljena je nova moderna oprema kako bi se započela proizvodnja vina.

Prvo priznanje i nagrada za svoj rad, vinarija je osvojila na Zagrebačkom vinskom sajmu Vinovita 1999.godine kada je dobila srebrenu medalju za vino Žilavka. Ta nagrada je došla kao potvrda da je vinarija na dobrom putu ka uspjehu.

Godine 2007. vinarija ulazi u strateško partnerstvo sa tvrtkom MCI d.o.o. Iz Širokog Brijega, čime ojačava svoju prisutnost na tržištu Bosne i Hercegovine. U narednim godinama, proizvodni pogon i podrum su prošireni i renovirani, a izgrađena je i nova kušaonica s restoranom za turističke svrhe. Godine 2014. vinarija je postigla značajan uspjeh na najprestižnijem natjecanju Decanter World Wine Awards, kada je dobila srebro za vino Žilavka CZ. Godine 2017.

Na DWWA, naša tvrtka je postigla najveći uspjeh u povijesti Bosne i Hercegovine, kada je dobila dvije platinaste medalje za Žilavku CZ i Blatinu CZ, čime su ta dva vina postala najboljim vinima u regiji istočne i središnje Europe.

povijest_vinazadro-slider
Vina Zadro d.o.o. Pratite nas na društvenim mrežama
Footer-grafika-vina-zadro vinarija

© 2020 Vina Zadro d.o.o. – Sva prava zadržana. Designed by : e-inzenjering Web Studio Mostar.